USP+35 års erfaring i branchen

USP Dag-til-dag levering​

USPArbejder i Danmark og udlandet

​Simatic og Sinamics – reparation og reservedele

Leder du efter reservedele til Simatic eller Sinamics? Så kan vi hjælpe dig og din virksomhed. Hos AKA Service har vi specialiseret os i fejlsøgning og reparation af CNC-maskiner og deres PLC (Programmable Logic Controller) samt i deres tilhørende reservedele. Vi servicerer erhvervskunder i hele Danmark og tilbyder support.

Fejlsøgning, programmering og lettere mekaniske opgaver

Vi tilbyder både fejlsøgning og reparation, men vi udfører også lettere mekaniske opgaver. Derudover udfører vi tavleproduktion og PLC-programmering. Vi lægger vægt på at være hurtige og fleksible ved reparationer, og vi kan normalt levere reservedele fra dag til dag.

Vi servicerer blandt andet:

  • Sinamics V20, G120 og G110
  • Simatic S5 og S7, herunder S7200
  • Alle andre modeller​

Vi benytter især Siemens PLC-programmeringssoftware, når vi laver fejlsøgning på CNC-maskiner. Det forkorter det samlede tidsforbrug i forbindelse med fejlsøgning og reparationen, hvilket vil sige, at det forkorter den samlede nedbrudstid på maskinen.

Kontakt os for hjælp til din Simatic eller Sinamics

Du er velkommen til at få mere information om, hvad vi tilbyder indenfor service og support af Simatic eller Sinamics. Vi tager gerne snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine maskiner, og vi laver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede hjælp.​

Kontakt os i dag! Vi ser frem til at høre fra dig.

FIRMAINFO

AKA-Service ApS

​​​

Hovedgaden Øst 6,

6500 Vojens

​​CVR: 37901229

Tlf.: 20 58 36 27

Mail: aka@aka-service.dk​

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google