Dag-til-dag levering

+35 års erfaring i branchen

​​​Arbejder i Danmark og udlandet​​

​Simatic og Sinamics – reparation og reservedele

Leder du efter reservedele til Simatic eller Sinamics? Så kan vi hjælpe dig og din virksomhed. Hos AKA Service har vi specialiseret os i fejlsøgning og reparation af CNC-maskiner og deres PLC (Programmable Logic Controller) samt i deres tilhørende reservedele. Vi servicerer erhvervskunder i hele Danmark og tilbyder support.

Fejlsøgning, programmering og lettere mekaniske opgaver

Vi tilbyder både fejlsøgning og reparation, men vi udfører også lettere mekaniske opgaver. Derudover udfører vi tavleproduktion og PLC-programmering. Vi lægger vægt på at være hurtige og fleksible ved reparationer, og vi kan normalt levere reservedele fra dag til dag.

Vi servicerer blandt andet:

  • Sinamics V20, G120 og G110
  • Simatic S5 og S7, herunder S7200
  • Alle andre modeller​

Vi benytter især Siemens PLC-programmeringssoftware, når vi laver fejlsøgning på CNC-maskiner. Det forkorter det samlede tidsforbrug i forbindelse med fejlsøgning og reparationen, hvilket vil sige, at det forkorter den samlede nedbrudstid på maskinen.​

​Kontakt os for hjælp til din Simatic eller Sinamics

Du er velkommen til at få mere information om, hvad vi tilbyder indenfor service og support af Simatic eller Sinamics. Vi tager gerne snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine maskiner, og vi laver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede hjælp.​ Du kan ringe på telefon 20 58 36 27 for at aftale nærmere. Du kan også vælge at sende en e-mail til os på aka@aka-service.dk eller udfylde vores kontaktformular nedenfor.

​Skriv til os og få et uforpligtende tilbud​!

Udfyld formularen med dine ønsker og vi kontakter dig med et godt, uforpligtende tilbud

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFO

AKA-Service Aps

CVR: 37901229

Hovedgaden Øst 6, 

6500 Vojens​

ANMELDELSER

​✩✩✩✩✩​

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra​ Google

FØLG OS PÅ FACEBOOK