Dag-til-dag levering

+35 års erfaring i branchen

​​​Arbejder i Danmark og udlandet​​

PLC Programmering

PLC programmeringssoftware

Siemens har konstrueret mange forskellige PLC typer i tidens løb. Produkt serien er navngivet Simatic. Dertil hører også forskellig slag programmeringssoftware. Vi håndterer de fleste af disse PLC programmerings software af typen SIMATIC. Der findes Simatic Step5, Simatic Step7, Simatic Microwin, og den nyeste Simatic Step 7 Basic.

På min Simatic Field PG (Programmier Gerät) har jeg software til disse installeret, for at kunne betjene kunderne bedst muligt. Med den nyeste software, Simatic Step7 Basic, er det også muligt at programmere Operatørpaneler, blandt andet fra serien KP300.​

PLC cpu typer

Ovenstående Simatic PLC programmering software, er udviklet til håndtering af PLC CPU Simatic S7-300, Simatic S7-400, Simatic S7-ET200 moduler, Simatic S7-200 og den nyeste Simatic S7-1200, og tilhørende operatør paneler, også kaldet HMI (Human Machine Interface)

​PLC programændringer og PLC programmering

Med PLC programmeringssoftware fra Siemens, at typen Simatic Step5, Simatic Step7, Simatic Microwin og den nye Simatic Step7-Basic, har vi mulighed for at lave PLC programmering til nye projekter. I længere tid, har vi især anvendt de små Simatic CPU222, som programmeres med Simatic Microwin softwaren. Vi er dog begyndt at anvende de nye PLC CPU typer Simatic S7-1200, som giver en nemmere mulighed for også at anvende små operatørpaneler, bl.a. af typen Simatic KP300.

PLC programændringer er også noget vi foretager. Ofte er det nødvendigt at tilpasse PLC programmer, så de passer bedre til den produktion man har. Med den korrekt Simatic software, er det muligt at Uploade PLC programmet fra eksisterende Simatic PLC, og foretager ændringer i PLC programmet og så Downloade PLC program ændringen til Simatic PLC’en.

PLC diagnose og fejlsøgning

I CNC styrede maskiner sidder der altid en Simatic PLC. PLC’en kan være integreret i selve Sinumerik styringen, men den anvendes til håndtering af følersignaler og signaler til relæer og ventiler m.m. Med den korrekte Simatic PLC software, kan vi gå ind i PLC programmeringen, og ad den vej fejlsøge på jeres maskine. Ofte bliver service tiden, og nedbrudstiden, på jeres maskine, på den måde forkortet væsentligt.

Ved at Uploade PLC programmet, fra jeres CNC maskine, eller bare fra jeres Simatid PLC, kan vi også se om der skulle være fejl på enkelte PLC indgangs eller udgangsmoduler.

​PLC program back-up

I alle Simatic PLC’ere, er der PLC programmering. Ofte er programmerne sikret / gemt i PLC CPU’ens RAM lager. Dette RAM lager har brug for en Back-up spænding, som er et internt Back-up batteri. Disse Back-up batterier har en lang levetid. Men alligevel anbefaler vi at der laves en Back-up af jeres PLC program, i tilfældet af et batteriet en dag svigter.

Med den rette Simatic PLC programmerings software, er det muligt at lave en komplet back-up af jeres Simatic PLC. På mange Sinumerik styringer, er det muligt at lave disse back-up, direkte til Sinumerik styringens harddisk. Og i Simatic PLC’en er det muligt, at indsætte et Memory modul, hvorpå man kan gemme PLC programmerne.

Trods det, brænder vi gerne en DVD til kunden, og en til vores eget kundearkiv, så der altid ligger en DVD hos kunden, og en hos os, som ekstra sikkerhed.

Kontakt os på telefon 20 58 36 27 eller på aka@aka-service.dk hvis du vil vide mere om PLC programmering. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

​Skriv til os og få et uforpligtende tilbud​!

Udfyld formularen med dine ønsker og vi kontakter dig med et godt, uforpligtende tilbud

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFO

AKA-Service Aps

CVR: 37901229

Hovedgaden Øst 6, 

6500 Vojens​

ANMELDELSER

​✩✩✩✩✩​

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra​ Google

FØLG OS PÅ FACEBOOK